EESTINKALLIO 5
Asunto Oy Eestinkallio 5, Espoo

Tähän elämän mukavuuteen on todella helppo ihastua. Naapuruston vehreys, viihtyisyys ja rauhallisuus ovat Eestinkallio 5 ihanien kotien asukkaiden arjen luontaisetuja. Laadukkaat ja käytännölliset kodit vastaavat monen perheen toiveisiin!

HYVIN TEHTYJÄ KOTEJA
Kaksikerroksiset modernit puutalokodit on suunniteltu käytännöllisiksi ja viihtyisiksi. Arjen askareille on kompaktit tilat alakerrassa, ja avarassa yläkerrassa nautitaan yhdessäolosta. Lounaan/lännen suuntaan katseleva iso oleskeluterassi kruunaa uuden kodin ihanuuden, pihanurmikolle mahtuvat leikit ja pienten keinut. Jokaiselle kodille kuuluu kaksi sähköpistokkeellista autopaikkaa taloyhtiön yhteisellä pysäköintialueella tontin etuosassa. Rakentamisesta vastaa korkeatasoisesta työnjäljestään tunnettu ja hyvämaineinen Aava Kodit.

KOMPAKTIA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ
Saunaosasto ja pyykkihuolto sijaitsevat kätevästi alakerran eteisaulan tuntumassa. Saunassa sihauttelee Harvia Sound -kiuas muhevia löylyjään, pesuhuoneessa on fiksusti kaksi suihkua ja kodinhoitotilakin samassa. Talotekniset laitteet on sijoitettu omaan tekniseen tilaansa varaston yhteyteen. Alakerran wc:t sijaitsevat saunaosastolla ja erillisenä, ja lämmin varastotila omalla sisäänkäynnillään teknisen tilan yhteydessä. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisesta on ovi suoraan oleskeluterassille.

UPEAA LUONNONVALOA
Yläkerran oleskelutilojen ihana maisemaikkuna ulottuu lattiasta lähes kattoon ja seinästä toiseen. Samassa valloittavassa luonnonvalossa kylpevät myös ruokailutila ja keittiö, jossa on modernit kaapistot ja laadukkaat kodinkoneet: Electroluxin integroidut astianpesukone, mikroaaltouuni ja jääkaappi-pakastin sekä rosteriset kalusteuuni, liesitaso ja liesituuletin. Aikuisille ajatellut päämakuuhuone ja tilava suihkullinen kylpyhuone sijaitsevat yläkerrassa.

EDULLISEMPAA ASUMISTA
Lämmitysjärjestelmänä on ekologinen ilma-vesilämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Jokaisessa kodissa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto varustettuna hukkalämpöä hyödyntävällä lämmöntalteenottolaitteella sekä oma vesimittari. Laadukkaaseen varusteluun kuuluvat mm. valkomattalakatut 3-sauvaiset tammiparkettilattiat asuinhuoneissa, laattapinnat pesutiloissa, Electroluxin keittiökoneet sekä Gustavsbergin vesikalusteet ja hanat.

LÄHELLÄ PALVELUJA
Näiden kotien asukkailla on lyhyt matka hyviin palveluihin: suomen- ja ruotsinkielisiin kouluihin, päiväkoteihin, ostoksille ja mukaviin harrastuksiin. Esim. Eestinkallion yhtenäiskouluun on 1,2 km, Finno skolaan (1-6 lk) 1,5 k ja Oy Season Golf AB:n treeneihin 1,3 km. Malminmäen kauppoihin ja asiamiespostiin on 1,3 km, Kauppakeskus Liilaan on 1,5 km, Merituuleen 1,8 km, Iso Omenaan 3,5 km ja Espoonlahden palveluihin ja metrolle 3,9 km.

MUITA TIETOJA KOHTEESTA
Kohteen osoite on Eestinkallio 5, 02280 Espoo. Kohde muodostuu 30. kaupunginosassa, korttelissa 277 sijaitsevasta tontista n:o 13 (2474 m²). Kiinteistötunnus 49-30-277-13. Tuleva RS-kohde. Arvioitu valmistuminen joulukuu 2018. Taloussuunnitelman mukainen arvioitu hoitovastike on 1,5 euroa/m² ja rahoitusvastike 3,75 euroa/m² (korko). Laina-aika 25v, josta 3v. lyhennysvapaata. Lisäksi jokaisella huoneistolla on oma sähkö- ja vesimittari.ASUNNOT
A 100 m²
4h, k, rt, s-os./khh, kph, erill. WC, tekn.t./varasto

B 100 m²
4h, k, rt, s-os./khh, kph, erill. WC, tekn.t./varasto

C 100 m²
4h, k, rt, s-os./khh, kph, erill. WC, tekn.t./varasto

D 100 m²
4h, k, rt, s-os./khh, kph, erill. WC, tekn.t./varasto

E 100 m²
4h, k, rt, s-os./khh, kph, erill. WC, tekn.t./varasto

F 100 m²
4h, k, rt, s-os./khh, kph, erill. WC, tekn.t./varasto

G 100 m²
4h, k, rt, s-os./khh, kph, erill. WC, tekn.t./varasto

H 100 m²
4h, k, rt, s-os./khh, kph, erill. WC, tekn.t./varasto