ETUNIEMENTIE 9
AIKAA KESTÄVIÄ KOTEJA
Tervetuloa viettämään mukavaa ja huoletonta elämää Etuniemen Tähteen! Kolmen paritalon moderni taloyhtiö tarjoaa kuusi viihtyisää kotia lapsiperheiden energiseen elämänmenoon. Sijainti Matinkylän suositulla alueella on mitä parhain: rauhallisen kotikadun varrella pientalojen naapurustossa, lähellä päiväkoteja, leikkipuistoja ja kouluja, vain kilometrin päässä Isosta Omenasta.

PIHAPIIRI KUUDELLE PERHEELLE
Arkkitehti SAFA Sakari Heikkinen on suunnitellut kolmen paritalon kokonaisuuden juuri tähän pihapiiriin. Kaksikerroksiset paritalokodit ovat kaikki samankokoisia ja pohjaratkaisultaan samanlaisia. Talot asettuvat tontille lomittain siten, että jokaisen kodin yksityinen terassipiha katselee lämpimimmän päivänpaisteen ja ilta-auringon suuntaan. Pihapiiri on rauhallinen ja leikkipaikkakin suojaisa. Kulkuyhteys kotikadulta pihalle sekä taloyhtiön varastotilat sijoittuvat käytännöllisesti tontin kulmaukseen ja vievät vain vähän tilaa pihan vehreydestä.

KIVITALO ON KESTÄVÄ
Talot rakennetaan paloturvallisista ja lahoamattomista kevytsoraeristeharkoista. Turvallisuus, terveellisyys, hyvä ääneneristävyys ja lämmöneristyskyky ovat kivitalon ominaisuuksia. Tyylikäs julkisivurappaus ja modernisti rytmittyvä lautaverhous viimeistelevät näiden talojen selkeän ja ajattoman ilmeen. Viistokatto täydentää linjakasta arkkitehtuuria ja huopakate lupaa lempeää hiljaisuutta myös sadeveden ropistessa. Nämä paritalot rakentaa kotimainen Aava Kodit Oy, joka on laadukkaiden pientalojen kokenut rakentaja.

EKOLOGINEN ENERGIARATKAISU
Lämmitysmuotona on ekologinen ja taloudellinen ilma-vesilämpöpumppu toteutettuna vesikiertoisella lattialämmitysjärjestelmällä.

OLLAAN YHDESSÄ!
Avara, valoisa ja viihtyisä alakerta on lähes kokonaan avointa tilaa. Kompaktissa avokeittiössä on korkeatasoiset A la Carte -kalusteet ja laadukkaat AEG-kodinkoneet, jotka ovat joko rosteripintaisia tai integroituja. Isokin ruokapöytä mahtuu keittiön rinnalle ikkunan ääreen, josta vehreät terassinäkymät tuovat kesän kodin tunnelmaan. Kesäisin oleskelutila jatkuu aurinkoiselle terassille. Isäntäväki voi halutessaan lasittaa osan terassista, jolloin terassin käyttöaika aikaistuu keväästä ja pitenee syksystä.

ILLANTORKKUJEN YLÄKERTA
Yläkerrassa sijaitsevat kodin kolme makuuhuonetta sekä saunatilat. Lapsiperheille ratkaisu on oiva, sillä kahden kerroksen kodissa illantorkut ja -virkut voivat noudattaa luontaista rytmiään toisia häiritsemättä. Kuten alakerrassa, myös makuuhuoneissa valkomattalakatut tammiparketit näyttävät rennon raikkailta. Saunatiloissa on niin ikään laadukkaat kalusteet ja materiaalit: tervaleppä seinäpaneeleissa ja lauteissa tuoksuu ja näyttää hyvältä.

MAINIO SIJAINTI MATINKYLÄSSÄ
Uusi kotiosoite on Matinkylässä lähellä Finnoon alikulkuyhteyttä. Espoon parhaat palvelut ovat kävelymatkan ulottuvilla: Isoon Omenaan ostoksille, kirjastoon, harrastuksiin, leffaan, kahviloihin ja ravintoloihin ja moniin muihin palveluihin on vain kilometri. Lähiseudulla sijaitsee paljon suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja, kouluja, leikkipuistoja ja yllin kyllin mahdollisuuksia liikuntalajien harrastuksille. Kaikkialle pääsee turvallisesti kevyen liikenteen reittejä pyöräillen tai kävellen. Bussipysäkille on noin 200 metriä, täällä liikennöivät sekä Espoon sisäiset että Helsingin seutulinjat. Rantaraitille, veneilemään ja uimarannoille on parisen kilometriä. Länsimetron valmistuttua matka Matinkylästä Helsingin keskustaan vie noin 20 minuuttia.

MUITA TIETOJA
Kohteen osoite on Etuniementie 9, 02230 Espoo. Asunto Oy Etuniemen Tähti Espoo sijaitsee omilla, yhteensä 1417m² suuruisilla tonteilla Espoon 23. kaupunginosassa, korttelissa 146 sijaitsevalla tontilla 7. Tuleva rs-kohde.

As. 1 - PT 84 m² + 8,5 m² - 4h, k, rt, s-os., khh/var., erill. WC + varasto, tekn.t.
As. 2 - PT 84 m² + 8,5 m² - 4h, k, rt, s-os., khh/var., erill. WC + varasto, tekn.t.
As. 3 - PT 84 m² + 7,5 m² - 4h, k, rt, s-os., khh/var., erill. WC + varasto, tekn.t.
As. 4 - PT 84 m² + 7,5 m² - 4h, k, rt, s-os., khh/var., erill. WC + varasto, tekn.t.
As. 5 - PT 84 m² + 7,8 m² - 4h, k, rt, s-os., khh/var., erill. WC + varasto, tekn.t.
As. 6 - PT 84 m² + 7,8 m² - 4h, k, rt, s-os., khh/var., erill. WC + varasto, tekn.t.
Kuvat
image image image
image image image
image image image
image