Kirkkotaival 9
Modernia kivitaloarkkitehtuuria Nöykkiöön
Arkkitehtitoimisto R&R Design Oy on suunnitellut kolme upeaa OKT-KIVITALOA vehreälle ja suositulle Nöykkiön pientaloalueelle upealle puistoon rajoittuvalle tontille. Suunnittelun lähtökohtana ovat olleet tyylikkäät kodit, joissa on avaruutta ja käyttömukavuutta sekä sopivat hyvin isollekin perheelle.

Kohteena on kolme kaksitasoista omakotitaloa. Talojen suunnittelussa on huomioitu muutosmahdollisuudet, jotka voidaan räätälöidä perheiden eri tarpeiden mukaan.

Heti sisääntulossa voi huomata, että tässä talossa on sitä jotain. Tilojen selkeys ja valoisuus tekevät jokaisesta päivästä viihtyisän.

Alakerran tyylikäs A la Carte -keittiö AEG:n laadukkain kodinkonein, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran tilan. Olohuoneesta on käynti isolle terassille. Osalle terassia on lasitusvalmius. Saunaosasto on viihtyisä ja kodinhoitohuoneeseen on oma yhteys ulkoa helpottamassa arjen rutiineja.

Neljä makuuhuonetta ja oleskeluaula ovat sijoitettu yläkertaan lepäämistä ja rauhoittumista varten.

Pihalla on erillinen lämmin harrastehuone/varasto, joka rajaa suojaisen terassipihan. Tässä on tilaisuus kotitoimistoa, vierashuonetta yms. etsivälle. Oleskelupihojen ilmansuunnat ovat pääosin etelään ja länteen.

Julkisivun vaalea rappaus saa lämpöä ruskeista puurakenteista.

Kohteet on valmistuneet ja myyty!
Kuvat
image image image
image image image
image image