NIITTYKUMMUNTIE 10
Asunto Oy Niittykallion Titaani, Espoo

ENNAKKOMARKKINOINTI!

VALOISUUS VALLOITTAA KOMPAKTEISSA CITYKODEISSA
Briljantisti suunnitelluissa yksiöissä, kaksioissa ja kolmioissa on kaikki mitä mukavaan arkeen tarvitaan. Tämä Niittykumpuun 2020 valmistuva luhtikerrostalo sopii upeasti kaupunkilaisille, jotka arvostavat funktionaalista asuntoarkkitehtuuria ja erinomaista sijaintia lähellä hyviä kulkuyhteyksiä, palveluja ja lenkkipolkuja. Sijoittajille, ensiasunnon ostajille, sinkuille, pienille perheille ja senioreille tämä talo tarjoaa ykkösluokan vaihtoehtoja.

URBAANIA ARKKITEHTUURIA
Nelikerroksiseen taloon valmistuu yhteensä 45 asuntoa. Kulmatontille suunnitellun talon kahden siiven kulmauksessa on hissillä varustettu porrashuone, ja luhtikäytävistä on jokaiseen asuntoon oma sisäänkäyntinsä. Huoliteltu sisäpiha saa viihtyisät oleskelualueet, tyylikkäät istutukset ja suojaa antavat muurikivetykset. Kellarikerroksessa on talopesula, kerhohuone, wc ja kaksi taloyhtiön saunaosastoa sekä asuntokohtaiset varastot, väestönsuoja ja pysäköintihalli.

VALOISIKSI SUUNNITELTU
Kompaktit yksiöt, kaksiot ja kolmiot ovat valoisia, viihtyisiä ja kokoaan avaramman oloisia. Isot ikkunat antavat olohuoneeseen kaunista luonnonvaloa ja maisemia, pienelle parvekkeelle mahtuvat kesäkukkasetkin. Espoon Keittiömaailman suunnittelema keveäilmeinen keittiöratkaisu maisemoituu valkoisena, harmaana tai puunsävyisenä osaksi oleskelutilaa; kodinkoneet integroidaan kalusteisiin. Valoisaan sävymaailmaan on helppoa luoda oman tyylin mukainen sisustus.

ESTEETÖNTÄ ASUMISTA
Talon yleiset tilat ja kodit rakennetaan esteettömiksi: rollaattoria käyttävän asukkaan ja vauvaperheenkin on turvallista toimia omassa arjessaan. Laadukkaisiin pintamateriaaleihin kuuluvat mm. valkolakattu tammiparketti ja eteisen/kph:n laattalattiat. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle. Jokaisessa asunnossa on myös oma tulo-poistoilmanvaihtokone.

METROLLE VIIDESSÄ MINUUTISSA
Monipuolisten palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien läheisyys lupaa sujuvaa ja viihtyisää arkea. Länsiväylälle, Merituulentielle ja Kehä II:lle on lyhyt matka, metroasemalle puolisen kilometriä ja Ison Omenan palveluihinkin vain 1,7 km. Päiväkoteja, kouluja ja lähikauppoja on kävelymatkan ulottuvilla, ja Gräsanojan lenkkipoluille pääsee kotipihan kulmalta.

Tuleva RS-kohde, arvioitu valmistuminen syksy 2020.
ASUNNOT
30 KPL 31,5 m² 1h, k, kph + ranskalainen parveke

6 KPL 39,5 m² 2h, k, kph + ranskalainen parveke

9 KPL 47 m² 3h, k, kph + ranskalainen parveke