TÖRMÄNSILMÄNKUJA 3
LAPSIPERHEILLE RÄÄTÄLÖITYÄ MUKAVUUTTA VIHERLAAKSON SYDÄMESSÄ

Tähän elämän mukavuuteen on todella helppo ihastua. Naapuruston vehreys, viihtyisyys ja rauhallisuus ovat Viherlaakson Helmen ihanien kotien asukkaiden arjen luontaisetuja. Kotipihasta on lyhyt kävelymatka kauppaan ja kirjastoon, kouluihin, päiväkoteihin ja harrastuksiin, lenkille ja kesäiselle uimarannallekin. Ja itse kodit, laadukkaat ja käytännölliset, vastaavat monen perheen toiveisiin!

HYVIN TEHTYJÄ KOTEJA
Kaksikerroksiset modernit puutalokodit on suunniteltu käytännöllisiksi ja viihtyisiksi. Arjen askareille on kompaktit tilat alakerrassa, ja avarassa yläkerrassa nautitaan yhdessäolosta. Etelän/lounaan suuntaan katseleva iso oleskeluterassi kruunaa uuden kodin ihanuuden, pihanurmikolle mahtuvat leikit ja pienten keinut. Jokaiselle kodille kuuluu kaksi sähköpistokkeellista autopaikkaa taloyhtiön yhteisellä pysäköintialueella tontin etuosassa.

KOMPAKTIA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ
Saunaosasto ja pyykkihuolto sijaitsevat kätevästi alakerran eteisaulan tuntumassa. Saunassa sihauttelee Harvia Sound -kiuas muhevia löylyjään, pesuhuoneessa on fiksusti kaksi suihkua ja kodinhoitotilakin samassa. Talotekniset laitteet on sijoitettu omaan komeroonsa pesuhuoneen vieressä. Alakerran wc sijaitsee joko saunaosastolla tai erillisenä, ja lämmin varastotila on yläkertaan nousevan portaikon alla. Alakerran kaksi huonetta soveltuvat myös työtilaksi, toisesta huoneesta on ovi suoraan oleskeluterassille.

UPEAA LUONNONVALOA
Yläkerran oleskelutilojen ihana maisemaikkuna ulottuu lattiasta lähes kattoon ja seinästä toiseen. Samassa valloittavassa luonnonvalossa kylpevät myös ruokailutila ja avokeittiö, jossa on modernit kaapistot ja laadukkaat kodinkoneet: Electroluxin integroidut astianpesukone, mikroaaltouuni ja jääkaappi-pakastin sekä rosteriset kalusteuuni, liesitaso ja liesituuletin. Aikuisille ajatellut päämakuuhuone ja tilava suihkullinen kylpyhuone sijaitsevat yläkerrassa.

EDULLISEMPAA ASUMISTA
Lämmitysjärjestelmänä on ekologinen ilma-vesilämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Jokaisessa kodissa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto varustettuna hukkalämpöä hyödyntävällä lämmöntalteenottolaitteella sekä oma vesimittari. Laadukkaaseen varusteluun kuuluvat mm. valkomattalakatut 3-sauvaiset tammiparkettilattiat asuinhuoneissa, laattapinnat pesutiloissa, Electroluxin keittiökoneet sekä Gustavsbergin vesikalusteet ja hanat.

LÄHELLÄ KAIKKEA
Viherlaakson vehreässä naapurustossa nautitaan oman rauhan ohella hyvien palvelujen läheisyydestä. Monipuolisiin lähipalveluihin on alle puoli kilometriä, kävelymatkan ulottuvilla ovat myös monet suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit ja alueen koulut. Lippajärven lenkkipoluille ja uimarantaan on 400 metriä, Oittaan ulkoilukeskukseen alle 8 km, Jorvin sairaalaan 4,5 km ja Kauppakeskus Selloonkin vain 5,5 km. Turuntien liittymään on vain 500 metriä.

MUITA TIETOJA
Kohteen osoite on Törmänsilmänkuja 3, 02710 Espoo. Kohde muodostuu 61. kaupunginosassa, korttelissa 28 sijaitsevasta tontista n:o 3 (1628 m²). Kiinteistötunnus 49-61-28-3.

Tuleva RS-kohde. Arvioitu valmistuminen syksy 2018.

ASUNNOT
A 70 m ² + 28 m², yht. 98 m²
2h, k, s, khh, kph + 3 x varasto

B 70 m ² + 28 m², yht. 98 m²
2h, k, s, khh, kph + 3 x varasto

C 80 m² + 18 m², yht. 98 m²
3h, k, s, khh, kph + 2 x varasto

D 80 m² + 18 m², yht. 98 m²
3h, k, s, khh, kph + 2 x varasto

E 70 m ² + 28 m², yht. 98 m²
2h, k, s, khh, kph + 3 x varasto

F 70 m ² + 28 m², yht. 98 m²
2h, k, s, khh, kph + 3 x varasto

G 80 m² + 18 m², yht. 98 m²
3h, k, s, khh, kph + 2 x varasto